عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

روسیه: به تحریم‌ها پاسخ متقارن می‌‌دهیم

روسیه: به تحریم‌ها پاسخ متقارن می‌‌دهیم مدودوف گفت: «اگر تهدیدهای غرب مبنی بر توقیف دارایی‌های روس‌ها در کشورهای خارجی محقق شود، روسیه پاسخ متقارن خواهد داد و دارایی‌های خارجی‌ها و شرکت‌های خارجی بر اساس قوانین روسیه توقیف خواهد شد.»
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر معاون شورای امنیت روسیه شبانگاه شنبه به وقت تهران گفت، تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه می‌تواند این کشور را وادار به خروج از گفت‌وگو با ایالات متحده درباره ثبات راهبردی کند.

به گزارش خبرگزاری «اینترفکس»، «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت روسیه گفت: «تحریم‌ها می‌تواند بهانه‌ای عالی برای بازنگری قطعی روابط با کشورهایی باشد که آنها را تحمیل کرده‌اند. از جمله برای پایان دادن به گفت‌وگو در مورد ثبات راهبردی. بالاخره همه چیز را می‌توان در اصل کنار گذاشت، از جمله معاهده "استارت جدید" که بین من و "باراک اوباما"، رئیس جمهور پیشین آمریکا ، "ولادیمیر پوتین"، رئیس جمهور روسیه و رهبر فعلی ایالات متحده منعقد شد، اما اکنون چه فایده‌ای دارد، در چنین شرایطی، به ویژه با توجه به اینکه توسط افراد تحت تحریم امضا شده است.»

مدودوف گفت: «اگر تهدیدهای غرب مبنی بر توقیف دارایی‌های روس‌ها در کشورهای خارجی محقق شود، روسیه پاسخ متقارن خواهد داد و دارایی‌های خارجی‌ها و شرکت‌های خارجی بر اساس قوانین روسیه توقیف خواهد شد.»

این مقام ارشد روس با اشاره به تصمیم متقابل علیه آمریکا، انگلیس و برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا گفت: «خوشبختانه ما تجربیات زیاد و قانون در این زمینه داریم. قانون سختگیرانه. بنابراین جالب‌ترین موارد تازه شروع شده اند.»

ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه  روز پنجشنبه اعلام کرد که دستور داده نیروهای مسلح این کشور عملیاتی ویژه را در منطقه دونباس آغاز کنند. پوتین گفت این دستور پس از آن صادر شد که سران این منطقه جدایی‌طلب شرق اوکراین خواستار کمک نظامی روسیه در پاسخ به افزایش تجاوزات اوکراین»شدند.

کشورهای  غربی از جمله آمریکا و انگلیس و اعضای اتحادیه اروپا، در پی شروع عملیات نظامی روسیه در اوکراین، تحریم‌های سنگینی را علیه مسکو وضع کرده‌اند. دولت روسیه از دو ماه قبل بسته پیشنهادی خود برای ضمانت‌های امنیتی را به آمریکا و ناتو تحویل داد که عدم عضویت اوکراین در ناتو و خروج نیروهای این ائتلاف از شرق اروپا را شامل می‌شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار